MagaBoco afsnit 11 klar

by

Så er der et nyt afsnit af podacsten MagaBoco klar. Denne gang handler det om den nye Skype Wifi Mobil samt den nye ipod video og som sædvanlig har vi også vores HOT&NOT. Links til denne uges afsnit er:

Skypetelefonen
Ipod

Hent afsnit 11 her

Reklamer

4 kommentarer to “MagaBoco afsnit 11 klar”

 1. Mads Jensen Says:

  AARRRRRRRRGGGGGGGHHHHHHHH……. Nu må I snart kalde det for en MACCAST i stedet… Det er som sagt fint I elsker Mac, men der er altså andet i verden – ja jeg ved det er utroligt, men Apple har altså ikke opfundet den dybe tallerken med deres nye mediebox ting.

  Ja, nemlig!!!!!

 2. Jacob Strømlund Says:

  Hej Mads,

  Har du et alternativ vil vi da MEGET gerne se på det også!!! i mine øjne er apple de første der bryder pc/tv barrieren. Men har du kendskab til lign. produkter vil vi da meget gerne matche dem op imod de info vi nu engang har om itv!

 3. Mads Jensen Says:

  Jeg mener bare ikke at deres nye produkt er så fantastisk som det gøres til. (Ikke kun af jer) – Det er somom hver gang Mr. Jobs åbner munder falder hele Mac verdenen på knæ somom manden har opfundet den dybe tallerken.

  Altså streaming fra PC til TV, også af online medier har min gamle XBOX kunnet i lang tid. Mediecentret fra Microsoft kan jo også – TIVO, osv osv. Der er jo flere der har lavet sådanne produkter.

 4. mskoua Says:

  Nåååååååååå … de produkter.. øhhhhh… Dem kunne vi ikke få øje på fordi vi lå og knælede for Jobs 😉 Vi kan bare ikke så godt li’ de løsninger du nævner og jeg synes heller ikke de som sådan repræsentere en samlet løsning det er mere noget som er beregnet til at optage tv. Kan man egentlig videopodcaste fra et mediecenter? Eller skal jeg selv sidde og fedte med filerne?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: