Hvad skal næste uges afsnit handle om?

by

Hvad skal næste afsnit af MagaBoco handle om? Hvad skal “næste uges podcast” være? Hvad skal på hot/notlisten. Skriv dine forslag som comments til dette indlæg og medvirk til udviklingen af MagaBoco!

Reklamer

3 kommentarer to “Hvad skal næste uges afsnit handle om?”

 1. Peter Bo Says:

  På hot-listen burde i sætte http://nakama.ca til upload af billeder direkte fra mobiltelefonen. Tror der er perspektiver i den tjeneste. Næste gang der sker en stor international begivenhed på godt eller ondt, vil disse billeder kunne supplere en nyhedsstøm i mere traditionelle medier.

  Bliver for billeder hvad YouTube er for video 🙂

  En finesse er at du kan sætte din account op til at ringe dig op umiddelbart efter du har uploaded billedet, så kan du indtale din kommentar som så knyttes til billedet.

 2. mskoua Says:

  Det ser cool ud. Jeg kunne ikke lige helt finde ud af hvordan man melder sig til når nu man bor i danmark og har en dansk operatør? Men bestemt spændende. En anden tendens inden for dette jeg har hørt om er at billederne kodes med geo-lokation så man også kan søge ved hjælp af dette. Kræver selvfølgelig en telefon med GPS. I det hele taget virker det som om at geo-taggning kan blive stort inden for en del områder…. men det er en anden snak 🙂

 3. mio Says:

  I forrige afsnit snakkede I om “GoogleOffice” og issuet med at være online afhængig.

  Der er da nogen der tager den udfordring op, scrybe er en ny kommende online organiser, som udover at se RIGTIG kool ud, påstår de også at tilbyde offline support. I hvilken form, og med hvilke teknologier det gøres med er vist ikke rigtig klarlagt for offentligheden endnu. Men det bliver spædende af følge.

  http://www.iscrybe.com/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: