Magaboco episode 16 – Mundgas

by

Så er episode 16 her.

Vi snakker om IFPI og deres forsøg på at få internetudbyderne til at blokere for AllofMP3 . Og apropos MP3, giver vi vores bud på hvordan Microsofts MP3 afspiller satsning “Zune” kommer til at få indflydelse på iPod’en. Tror i den vil tage markedsandele fra iPod’en? (se et interview med en MS repræsentant her)

Oracle vil til at lave deres helt egen linux distribution, så vi får et skræddersyet operativ system til Oracles produkter, sådan lidt a la HP-UX i gamle dage (og den overlevede ikke). Læs mere her.
Til sidst har vi fundet et sjovt webiste som lister de mest mærkelige domænenavne eller rettere Uheldige domænenavne. Og så bliver Apple for en gang skyld svinet til..

Hent afsnittet her

Reklamer

2 kommentarer to “Magaboco episode 16 – Mundgas”

  1. Ulrich Says:

    Godt show. Meget bedre lyd end sidste gang. Godt tip med Jotspot. Kendte det faktisk ikke. Glæder mig allerede til næste show. Dog vil jeg lige indskyde…. Hvorfor er der nogen der giver jer på puklen for at kunne lide Apple’s produkter mere end Microsoft? Det er da helt naturligt. Eller sagt på en anden måde. Alt andet er da unaturligt. Microsoft kan nogle få ting ganske godt men det meste er jo ren kopivare..

  2. mskoua Says:

    hahahahaha … jaja … det kan være vi skal gøre emnet lidt mere centralt i vores podacst – når nu det er nogen som berører så mange 🙂 Tak for input!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: