Magaboco podcast nr. 27 ude nu. KISS that Apple!

by

Hent mp3 filen her

AppleTV er dødt.. så dødt!
Jeg sad i går og læste om AppleTV og fandt i samme stund ud af at min KISS faktisk i følge diverse fora på nettet også kan streame alt muligt indhold så jeg tænkte det tjekker vi lige inden aftenens afsnit af magaboco. Jeg installerede et lille program under 1mb på min pc valgt en musik, en billed, en video og en subtitle folder og vupti kunne jeg se alverdens video på min kiss blandt andet divx,xvid,mpeg4,billeder,mp3 og mange mange andre ting.. TUSIND TAK KISS.

Det fedeste er at når jeg vælger mit indhold tæller mit kiss display lige til 100 engang ganske hurtigt og så er der fuld knald på filmen jeg kan sågar spole frem og tilbage uden noget delay af nogen art. TOTALT FEDT…


Apple bekymringer:
– Skal man virkelig betale for at låse op for N- funktionalitet i sin Macbook
– AppleTV kan ikke DIVX
– Bootcamp kommer til at koste penge for eksisterende 10.4 kunder
– Apples DRM er ikke åben over for andre
– Man kan ikke udvikle til Iphone
– Ipod er eneste device som virker med iTunes (sådan var det ikke i version 1)
– Service hos Appleforhandlernei 2006 eksploderede bruger-genereret video. ved udgangen af 2007 vil brugergeneret video udgøre 47% af online video markedet!
Hvad betyder det mon for fremtidens tv-video-film marked?


Status på FON projektet. Tele2 siger ja til FON (indirekte)Magnus har et vædemål med Bo og Jacob om at ringe fra vesterport en gang i marts måned fra en Skype mobil ganske gratis.


The power of “you”.
3 af mine venner og jeg skulle ud og spise. På web2.0 stedet “www.mitkbh.dk” fandt vi restauranten ‘Lunds’ på Østerfarimagsgade som havde fået pæne anmeldelser. Totalt fedt site i øvrigt. Vi besøgte stedet men blev efter 10 minutter smidt ud … fordi vi sagde “nej tak” til et glas champange. det var en rystende oplevelse. Men heldigvis blev det sjovt igen takket være http://www.mitkbh.dk – hvor vi nu har givet vores kommentarer til restaurenten. THATS THE POWER OF “YOU”! Se anmeldelsen her:


Hot
Mitkbh.dk
– FONERO GETS FONERO
– KISS
Not

– Luns
– DRM
Efter redaktionens lukketid har vi opdaget at Magaboco i dag ligger som teknologipodcast nr 8 i Danmark! – Det sgu vildt!

billede-1.png

Reklamer

4 kommentarer to “Magaboco podcast nr. 27 ude nu. KISS that Apple!”

 1. Jacob Says:

  UPS UPS UPS…. Rettelse til prisen på AppleTv. Prisen er 2299 vi undskylder meget.

 2. Jacob Says:

  Tusinde tusinde tak til de mange faste lyttere vi har her på showet. Det giver virkelig et kick at se vi ligger nr. 8 på top listen over danske teknologi podcasts og nr. 65 på toplisten over danske podcasts. Det bidrager virkelig til at vi ønsker at fortsætte med at podcaste da dette er langt vildere end vi nogensinde havde turde håbe på. Vi har været i luften knap og nap et år efterhånden og er på den korte tid blevet til en af de danske top podcasts. Det varmer hver gang vi får comments, mails eller anden input så drenge og piger fat tasterne og smid os en comment, hilsen eller fortæl os hvordan vejret er der hvor du sidder alle inputs er velkomne!

 3. Mads Jensen Says:

  Godt gået drenge…. Og utroligt at høre at der faktisk er et MAC produkt som ved eftertanke måske ikke er så fedt.. 😉 MEEEN de laver nu stadig de flotteste produkter på markedet 😉

  Den nye slingcatcher er også ret cool hvad angår streaming til TV og lur mig om jeg ikke tror at de “partner” op med Joost eller hva faen de nu hedder. Hvis nu Janus friis så får podcast miljøet med på bølgen, så er det sgu et fedt produkt. Time will tell!

 4. mskoua Says:

  Ja – man kan jo håbe at Joost tager podcast bølgen til sig – men forelåbigt ser det ud til at Joost nøjes med at vise “professionelt indhold” såsom “Paris Hilton har fået ny hund” og “shark attack” … ihhh hvor bliver det bare en revolution 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: