Magaboco afsnit 37 .. Nasa, Opensource, DRM, CAS, MacPro, Hot&Not

by

NASA bruger open source


CAS – single signon til webapps –Nu med 8 kerner. Cool til transkodning.Microsoft droppper DRM


Hot
– Gad vide om de er på stoffer derover hos MS nu er de på hotlisten igen. Xbox h264 codec – jo tak!
– De gør der igen. MS på hotlisten med messenger til xbox 360 samt qwerty keyboard til controlleren
TvShows til mac –
– CAS


Not
– Magaboco vi faldt for en google aprilsnar
– Lyserød Zune…
– Comon redesign.. og påskeferie … mediamac føles som en mac-sektion i et windows blad!

Reklamer

7 kommentarer to “Magaboco afsnit 37 .. Nasa, Opensource, DRM, CAS, MacPro, Hot&Not”

 1. flemse Says:

  hey tak for et godt program måske lidt mac præget. I mangler måske en windows person eller to således der kan komme nogle gode diskussioner ud af det. Dette ville give flere agumenter både for og imod win og mac. Jeg syntes det er spændende med Mac men har desværre ikke været i situationen hvor jeg havde mulighed for at bruge en mac selv.
  Jeg benytter flere af de programmer I snakker om med succes.

  Hvordan finder man forresten episodes programmet?

  Takker

 2. Jan Lund Thomsen Says:

  Qua den overdrevne (og som her, forkerte) brug af ordet “qua” i den nyeste udsendelse: “qua” betyder “i egenskab af”.

 3. Jan Lund Thomsen Says:

  I indslaget om Elgatos nye H264 encoder siger en af jer noget i retning af “Jeg så ikke om der stod nogen beskrivelse af hvorvidt den virker med USB1, men så er der halv hastighed …” [af USB2.0]

  USB1.1 kører op til 12 Mbit/sekund – USB2.0 kan trække op til 480 Mbit/sekund. Så forskellen er altså lidt mere end en faktor 2. 🙂

 4. Jan Lund Thomsen Says:

  Og ja, Mediamac “redesignet” stinker.

  Det kan anbefales at bruge deres RSS feed ( http://mediamac.comon.dk/rss.php ) til at holde sig orienteret. Så slipper man også for Comons uoverskuelige reklameinferno af en forside.

 5. Mads Jensen Says:

  Hej Gutter

  Ja nu kom “flemse” med samme argument som jeg har prøvet at BANKE hårdt og brutalt ind i hovederne af jer… Det er jo ikke en MAC cast I har vel? Eller er det?

  Jeg synes det er en smule tyndt at eksempelvis sammenligne Xbox360 som mediaextender og Apple TV og sige at XBOX sucks fordi den larmer – det er jo ikke larmen der “disker” den, I burde sammenligne på funktioner. I har bare ingen der ved nok om andre produkter (Ikke nødvendigvis MS) som kan modargumentere imod jeres MAC forelskelse.

  Det er jo også en smule underligt at I i den ene udsendelse snakker så godt om at vælge et alternativ til Office som er open source, og at det er vejen at gå, og i en anden udsendelse roser I office til MAC til skyerne. Hvordan kan det være godt når det ikke er open source? Fordi det er til MAC?

  Men som jeg har skrevet mange gange før, en spændende podcast som underholder mig fint hver gang jeg hører den.

  Mvh
  Mads

 6. mskoua Says:

  Xbox er en spillemaskine, AppleTV er ikke. Har jo selv begge dele. Men når man sammenligner medieextender funktionen i Xbox med AppleTV – må det nok siges at Xbox er bedre som spillemaskine end medieextender. … den larmer som sagt for meget.

  Mht. til Jacobs rosen af et Microsoft office til Mac … tja – det må han selv rode med. Jeg vil blot igen benytte chancen til at rose det gratis alternativ ‘NeoOffice’ i stedet.

  Jeg tror at Jacob var begejstret for at Microsoft har incodet nogen Mac-specifikke ændringer som gør livet nemmere for mac-brugere.

  Hilsen Magnus

 7. Jacob Says:

  Hej Mads,

  Ja rosen til MS gik på at de langt om længe har set at OS X bygger på en anden bruger metodik en deres eget operativ system gør. Det har taget dem lige siden os x blev released at opdage dette. Nu har MS så endelig fundet ud af at man i OS X drag’n droper ALT fra musik til billeder også når det skal ind i et word dokument eller en powerpoint præsentation. Vi på mac har ikke noget det hedder c:\documents and settings\User\documents\billeder\billeder fra ferien 06\billeder fra stranden\billeder af tante gerda\de bedste af de 200 billeder\top 10\gerda.jpeg Vi bruger blot iPhoto til at navigere rundt i alle billederne uanset placering på disken lidt som man gør det i Picassa på PC. Derfor så stor en jubel over så lille en ændring 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: