Magaboco: Danmark’s podcast nr. 9 i dag!

by

Utroligt, men sandt! Check i iTunes ‘todays top podcasts’ og se den helt utrolige, men meget retfærdige placering som MagaBoco podcasten har netop nu: NR 9 i DK! SÅDAN!

billede-1.png
Gå ind i iTunes og klik på podcasts og derefter på overskriften ‘today’s top podcasts’ – dette vil frembring ovenstående billede. Enjoy!

Reklamer

4 kommentarer to “Magaboco: Danmark’s podcast nr. 9 i dag!”

 1. mskoua Says:

  og lige nu ligger Magaboco nr. 8!!!! For dævlen … det sgu sjovt! Velkommen til alle de nye lyttere!

 2. Søren Gyring-Nielsen Says:

  Og Og Og ! Som nummer to på dagens topliste i iTunes under Podcast > technology – længere op på top 25 listen end Steve og Bill ! Hvor godt kan det være !!

  Hvornår får I forresten produceret den flyer om Magaboco.dk og jeres fremragende podcast til distribution blandt IT-butikkerne, Apple forhandlerne, IT-skolerne / universiteterne ? Hvornår trækker I på nogle af jeres kontakter i DR til at sprede jeres podcast budskab ?

  Og hvornår gør I de store danske IT-aviser, IT-communities (udover MacBruger.dk!), IT-fagblade hos fx. Prosa, HK og IAK og de spændende IT-relaterede websites opmærksomme på jeres podcast ?

  Hvad med business delen – jeg tror der er mange rundt omkring i de danske IT-virksomheder som er blevet lidt stive i koderne – simpelthen gået i symbiose med monopolet – og som derfor godt kunne tåle at blive vækket af deres vinterdvale. Kunne man ikke forestille sig det var en god ide også at markere jeres podcast overfor dette segment?

  Jeg ved godt jeres podcast er et arbejde ved siden af jeres lønnede arbejde og I gør det af ren interesse og der skal selvfølgeligt også skal være tid til at nå det hele. Men jeres podcast fortjener som sagt at nå meget bredt ud 🙂

  De bedste hilsener
  Søren Gyring-Nielsen
  Sekretær og webredaktør
  http://www.macbruger.dk

 3. Niels Says:

  Og så kunne man jo lige fjerne alle de udenlandske – så bliver I nr 5, midt mellem de store mediehuses ‘genudsendelses-podcasts’. Godt gået.

  Skønt at finde en dansk ‘bæredygtig’ (føj for et slidt ord..) podcast! Magaboco er ryget direkte ind på “podcast essentails” playlisten på min ipod!

 4. mskoua Says:

  Tusind tak for de pæne ord til Søren. Opdagede desværre først i dag at du havde efterladt en kommentar her – og den var blevet fanget af wordpress. Nå, men nummer 2 på tech listen – det var sgu da også temmelig vildt. Som du er inde på er det jo en interesse ting vi har gang i med vores podcast, så jeg tror ikke det bliver til flyers mv. Men vi synes det er rigtig sjovt at mange har opdaget vores podcast og lytter til den fast – og alene det er vi meget glade for. Jeg er lidt usikker på hvad du mener med business-delen – men hvis der er nogen som skal have et wakeup-call – så er vi bestemt med på den!

  Bedste hilsner
  Magnus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: