Magaboco afsnit 54 – The Rest Is Silence!

by

Sidste afsnit nogensinde af den legendariske Magaboco podcast. Tak til alle lyttere som har fulgt os, det har været rigtig sjovt – men alle gode ting må ende og det gør Magaboco her. I afsnittet gennemgår vi sidste års (afsnit 24) forudsigelser for 2007 og gør status over hvad vi gættede rigtig på med mere. Lyt med for sidste gang på denne kultpodcast!– også med HOT & NOT listen!  

Reklamer

12 kommentarer to “Magaboco afsnit 54 – The Rest Is Silence!”

 1. Thor Says:

  Næ hov! Det er ikke fair! Nu var det jo lige så hyggeligt! Tak for nogle podcasts, I har klart sat en høj standard.

 2. Michael Olsen Says:

  Snot !

 3. Rix Says:

  Snøft – for satan. RIP Nu kaster jeg mig i havet!

 4. Simon Says:

  Det var fandme den værste julegave i kunne give os. Men jeg kan godt forstå i vælger at stoppe, der er trods alt gået rimelig lang til mellem de sidste podcasts. Men tak for en rigtig god podcast, håber i vender frygteligt tilbage engang, når i får mere tid…

 5. Karin Høgh Says:

  Ejjjj, hvor trist, men man skal stoppe, mens legen er god, og det håber og tror jeg, at den har været for Jer.

  Jeg synes i hvert fald, I har været en fornøjelse at lytte til – selv om jeg ikke altid lige kunne følge med i skurvognssnakken.

 6. Anders Says:

  Jeps, det var en rigtig dårlig Julegave :(. Men tak for den suverænt bedste danske podcast, jeg har langt fra været enige med jeres Mac Univers, men hvor var det dog forfriskende med en holdning til tingene. Så tusind tak, jeg beholder jer på ipodden, så kan jeg altid grine/græde/rase over jeres udsagn. TUSIND TAK FOR EN SUVERÆN PODCAST.

 7. Jan Says:

  Hej Rødder,

  Jeg havde måske opdaget at i var stoppet hvis jeres feed havde været tilmeldt blogbot.dk eller et af de andre danske blogindekser – istedet opdagede jeg det rent tilfældigt via et tip fra en ven her til fomiddag. En overgang overvejede jeg at smut tilbage i folden (jeg har ikke lyttet/læst med siden en gang i april) for at høre det sidste afsnit – men der mangler igen-igen-igen et link til MP3 filen. Så det blev heller ikke til noget.

  God vind fremover. Hvis i en dag gør comeback så sørg for at folk har lettere ved at finde jeres podcast – og giv dem mulighed for at kunne lytte med uden at skulle tegne et gratis prøveabonnement først.

 8. Christian Says:

  Arrrgghhh! Nu har heg ellers lige siddet og planlagt et lammende modsvar til jeres angreb på de højere uddannelsers brug af podcast. Og så stopper I!

  Jeg håber sandelig I skammer jer over at berøve mig den danske podcast som jeg har været mest trofast mod. Sammen med The Merlin Show, Macbreak Weekly og Twit er Magaboco en af de få podcasts der ikke får lov til at ligge og blive hengemt.

 9. Podblog | Karin Høgh blogger om podcasting Says:

  […] jeg vil virkelig savne deres podcast, og jeg er ikke alene. At lægge høretelefoner til deres “skurvognssnak for nørder” har været en god […]

 10. Henrik Jepsen Says:

  I skal have tak for de mange gode “rants” om teknologi mm. osv. Underholdende og informativt.

  Et fantastisk projekt fra jeres side er blevet ført ud i livet.

 11. mskoua Says:

  Ny dansk podcast http://thesecondshot.wordpress.com/ : Enjoy!

 12. Hot eller Not – Magaboco er podfadet | PodConsult – rådgivning om podcasting eller bare lyd og video på nettet Says:

  […] jeg vil virkelig savne deres podcast, og jeg er ikke alene. At lægge høretelefoner til deres “skurvognssnak for nørder” har været en god […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: